Carmina Slovenica

Skok na vsebino // Skok na meni

Carmina Slovenica

Od leta 1964 obvladujemo prostor svetovnih odrov. Smo produkcijska hiša s širokim delovanjem: pripravljamo koncertne in odrske dogodke, festivale, izvajamo založniško dejavnost, ...


Poletni glasbeni tabor Attacca

Vsak zadnji teden avgusta v Unionu v Mariboru

Carmina Slovenica, ki že več kot 50 let mladim nudi kakovostno glasbeno in gledališko udejstvovanje ter aktivno preživljanje prostega časa, ob redni koncertni in produkcijski dejavnosti ter dejavnosti Pevske šole CS vsako leto organizira tudi glasbeni tabor Attacca. Na vsakoletnih taborih člani Carmine Slovenice kot uvod v novo sezono na različnih delavnicah usvajajo in spoznavajo nove veščine ter repertoar za prihajajočo sezono. Skozi leta je na taboru sodelovalo več kot 35 različnih umetnikov in pedagogov, ki so skozi delavnice petja, vokalne tehnike, različnih gibalnih tehnik, igranja tolkal, govornih delavnic, vodenega poslušanja glasbe in plesa mlade sodelujoče pripravljali na nove izzive prihajajoče sezone.

Poletni glasbeni tabor Attacca
Poletni glasbeni tabor Attacca
Poletni glasbeni tabor Attacca
Poletni glasbeni tabor Attacca

ATTACCA

za ljubitelje vokalne glasbe in tiste, ki bodo to šele postali

  • Koncertni cikel Attacca in lastna produkcija
  • Festival Attacca (lokalna, državna in mednarodna raven)
  • Mednarodni projekti Attacca
  • Posebni družbeni projekti Attacca ...
ATTACCA
ATTACCA
ATTACCA
ATTACCA

Mednarodni projekt Attacca

Mednarodni projekt Attacca druži izvajalce ob izvajanju glasbene literature držav udeleženk projekta, od zgodnje do sodobne glasbe najvišje kakovosti in tako predstavlja tradicijo in sodobnost kulturnih okolij udeležencev. V prvem delu projekta sodelujoči ustvarjajo v skupnih delavnicah, v drugem delu se odvijajo koncerti v vseh državah udeleženkah projekta.

Poišči
Menu